Khamis, 23 April 2009

Aku Ada BLoG?

Hai kawan2...

Rasanya inilah percubaan pertama sulung aku dalam membina laman blog sendiri..bukanlah nak membuang masa sebab banyak lagi kerja yang melambak dan terpaksa giler dibereskan...huah huah huah..aku kerja kat hospital bahagian kebajikan...

pergh maap le kekawan rasa2nya klu sesaper yg kenal aku secara tak sengaja, hahh ni lah aku ek..aku tak kira...bosan dengan keje yang tak kan beres sampai mati da.....tapi aku pasti lepas ni aku makin bertambah semangat wat keje.aminnnnnn...

Untuk pengetahuan kekawan, keje kebajikan kat sepital ni lain sikit dengan JKM kat luar sana tuh...keje aku ni liason jer..pencari bantuan bukan pemberi dana..letih den wohhh..tapi aku respek kat senior2 dan junior2 aku kat sini, keje tanpa jemu walaupun kdg2 datang pesakit dan waris yang bambu kitaorg...tapi nak wat camner cari rejeki katakan...sabau ajelah..nanti sesenang aku citer lagi ek..adios......

Tiada ulasan: