Selasa, 23 Jun 2009

MMMA 2009

Minggu ni kira minggu yang sibuk juga baik dalam urusan kerja mahu pun peribadi..hal nak balik Melaka dan Johor dah bertunda berapa kali..minggu lepas aku ada sanggar kerja kat hotel Glory Beach Resort.Tak sempat gak balik dan aku tau mungkin bagi 1001 alasan..lantaklah..lagi pun migrain dan batuk dah mula serang aku sekarang!! So aku tak nak lah bawa virus ni kat orang2 M & J..hahaha Mr A aku tu pun aku tak kiss...hangin dia..sayang punya pasal sabo lah yer...

So balik kisah asal, Jumaat ni selain sibuk dengan Carnival Ophtal aku kena arrange kanak2 ENT yang pernah OP prosedur Koklea Implan..tadi dah buat teks ucapan utk diedit oleh Ketua Jabatan aku pastu baru di antau kat Dato'..so hope dapatlah budak2 tu on stage masa Majlis Makan Malam Amal kat DECTAR hari jumaat nanti (malam)...klu ada rezeki aku nak gak gi, tengok Datin Rosmah..hehehe..tapi tak kot sebab cik abey tak dan sampai malam tu...:)

Tiada ulasan: