Rabu, 15 Julai 2009

Adus Gembiranya Hati!

Emm...hari ni aku rasa gembira sangat2 sebab novelis Anis Ayuni membalas dlm ruangan chaternya..aku ni bukannya kaki novel tapi boleh tahanlah buku yg aku beli asal nampak novel terbaru daripada air tangan kak Anis pasti aku beli..yang manisnya 1st time aku beli masa aku studi kat kampus USM tahun 2003.Aku siap pesan pada kwn aku beli kat kedai buku Popular Komtar..adushh sampai terkesan aku baca novel tu yg tajuknya Yang Terindah..buku tu pun dah lunyai,kekuningan bukan sebab tak dijaga tapi aku baca berkali-kali! mengalahkan baca buku 'u'..nak buat macam mana dah hobi..yg latest aku beli Sungguh Aku Cinta..emm buku ni pun best sebab kronologi citer dlm keluaran kali ni tak membosankan..aku tak leh citer panjang2 nanti marah pengulas yg lain..hehe aku akan terus membaca blog kak Anis sebab aku boleh tahu perkembangan novelnya yang akan datang..hehehehe.....

Tiada ulasan: