Rabu, 8 Julai 2009

Buletin 2009




Alhamdulillah sebab aku baru boleh tarik nafas lega sikit sebab 90% dah ada dalam tangan..sebabnya Buletin JKSP untuk tahun 2009 ni dah pun sampai ke tangan Sierra Focus..harapnya biarlah si Fairus tu buat yg cantik2 sebab bahan2 semua aku dah bagi..targetnya Buletin JKSP akan diedarkan tak lama lagi, insyaAllah sempena Seminar Kanak-Kanak sekitar awal bulan Ogos ni kot..bukannya ape, my big boss nak sangat PKSP hospital2 lain dapat masa time pelancaran..bagiku senak jugak buat sorang2 sebab aku ni tak reti nak meminta-minta pada kekawan yg lain khususnya kalau ada artikel2 tambahan..tapi aku setidak2nya nak buktikan kerja sesibuk mana aku boleh 'curi' masa utk dapatkan bahan,perah idea utk keluaran buletin tahun ni....amin!

Tiada ulasan: