Khamis, 13 Ogos 2009

Come Back..

Salam..hehe macam nak kembali 'menyanyi' lak sebab ada 'come back'..pening2..dah lama gak tak ketuk papan keyboard yg berhabuk ni.almaklumlah ada masa sikit bolehlah curi2 masa on jap..tapi selalunya masa yg sempat ms lunch ajer..aharks lunch dlm bilik jexx..tak ke mana pun gayernya...ok 'come back' ni pun sebab nak wish pada yg terbaca blog yg sakit mata bila membacanya, Selamat Menyambut Ramadhan' yang bakal menjengah kita tidak lama lagi..adus sayu hatiku..berazam nih klu boleh nak bersolat tarawikh kat masjid 'full' tanpa uzur syarie..ihieee ala2 gaya pegawai syarak pulak beb bila 'berkata-kata'..takper2 aku yg fhm sendiri..ok,jumpa lagi yer..