Jumaat, 28 Ogos 2009

Ramadhan Datang Lagi

Hu2 dah 'gersang' jugak blog ni sebab agak kesibukan punya fasal so tak sempat nak update..apapun Salam Ramadhan,Selamat Menjalani Ibadah Puasa kepada bloger2 yg beragama Islam dan tersinggah jap kat my site..puasa tu puasa gak tp bab kerja kenalah jalan..he2 utk permulaan 1st day aku dah kiok sebab almaklumlah ada situasi yg tidak dapat dielakkan..al-maklumlah 1st Ramadhan aku dapat berita yg begitu mengujakan hati dan seluruh jasadku! kuang2...harap2 aku mampu menanggung..(?)..he2 tak maw cakap lebeh...pose...ok,semoga bertemu lagi yer..salam..