Rabu, 14 Oktober 2009

Tahniah..tahniah..tahniah..

Hi2 dari hari ke hari aku nak sangat tulis 'artikel' dlm blog nih tapi tak berkesempatan..anyway berita yg sangat mengujakan perasaan aku dan kengkawan kat pjbt JKSP PPPUKM..yelah apapun, aku nak ucapkan tahniah bebanyak walaupun keputusannya dah dikeluarkan pada 8 Oktober lepas..Yahoo!! memang zon Yahoo dah tertulis utk menjadi Johan kategori pengurusan pejabat dalam Amalan 5S sempena Minggu Kualiti yang dianjurkan peringkat PPUKM minggu lepas..Zon Royal pun terima kasih sebab menyumbang bakti dan khidmat kepada JKSP,kita kan kawannn...tahniah2..sayangnya aku tak dapat nak download replika cek dan piala pusingan yang dimenangi sebab masalah teknikal..nantilah, akanku download jugak utk tatapan kekawanku di sepital2 KKM yg lain..yelah kita kena buktikan kerja kebajikan tak semestinya kita tak leh manage opis kiter ek..lagi satu, JKSP juga memenangi pameran terbaik sempena hari Minggu Kualiti jugak...berganda-gandalah gembira big bos kami..jangan tak cayer bos,kerja last minute boleh wat punyer..tapi ni semua berkat kerjasama staf2 JKSP yg selama ni masuk bukan nak menang tapi inginkan penyertaan sahaja (he2 sebab arahan boslah...)..semoga JKSP terus maju di masa-masa akan datang..