Jumaat, 16 Julai 2010

USM Dalam Kenangan..


7.8.2010 ni genap enam tahun aku meninggalkan bumi Minden tercinta! Kenangan terindah di bukit HEP,bergambar tak tentu masa..ada-ada sahaja gambar yang nak diambil..cakaplah kat mana-mana..sg dua,gambir,tasik aman,hilton,gerai makan kat pusat racun,kafe fajar bakti yang glamour,rumah tamu..arghh semuanya indah tersusun dalam kotak fikiranku..tahun 2004 aku dikurniakan dalam majlis graduasi,cukup terindah dan kebanggaanku..emm satu rekod peribadiku yang paling baik sepanjang ku melalui kehidupan yang sering rasa pahit dan tawar!

Tiga tahun makan dan minum ayaq penang membuatkan aku tak pernah lupa pada bangunan Komtar,Lebuh Chulia,Padang Kota,Shopping Kompleks Bukit Jambul(go student USM,tempat jln2 hehe..),Sunshine,Gurney,Roadwalk,Bukit Bendera..ish ish tak terkata..nak dikenang-kenang makin menggigit rindu di tangkai hati nih..niat di hati nak kembali tapi sebagai seorang pengembara tapi apakan daya masa merantai aktiviti rutinku sekarang..USM tunggu aku di sana!!!!!!!!!!!

(Nota Diari : Bilalah Nak Sambung Buat Master??)

Tiada ulasan: