Sabtu, 12 Mei 2012

Kerja rumah..kerja pejabat


Salam semua...hari ni dapatlah saya meluangkan masa sedikit untuk check in dalam blog yang amat saya sayang nih..haha bunyi macam syok sdiri..tak apalah janji saya tak mengutuk orang lain dalam blog saya nih...upss boleh kutuk @ protes jika situasi tu benar yer! Bukannya ape,dua orang anak saya nih dah pun tidur keletihan sebab hari ni kami gi Chow Kit,saja bershopping..hehe semalam gi Jakell Jln TAR dengan kak Yanti..beli kain pasang! Bukan nak membazir sebab satunya memang ada sale..masa ni la saya nak spent masa untuk diri sendiri..[kak Bahiyah @ Bai, terima kasih cadangan bernasmu minggu lepas yer! ]..uhh kat jakell tak leh cakap suasananya..happy hour memanjang..terkenang gak saya sebab jarang meluangkan masa untuk tujuan peribadi @ diri sendiri :/ ..hanya dalam fikiran saya kerja rumah,kerja pejabat..alhamdulillah anak saya yang sulung dah boleh diharap sikit tentang bab-bab kemas rumah,tengok2 kan adiknya...ouhhh bukanlah nak menceritakan hal luar dalam rumahtangga tapi hakikatnya rumahtangga menuntut 1001 pengertian dan pengorbanan..kesian kakak,mama tahu kamu boleh berdikari dan yang pasti mama tetap menjagamu selagi ada hayat mama..emm selepas ni saya akan melipat kain baju,2 bakul baju kakak & adik dan sebakul baju mama dan papa..yg pasti baju2 u all mama dah asingkan dalam beg untuk minggu depan punya! 

Tiada ulasan: