Khamis, 30 Ogos 2012

Bebelan Daripada Mama Rocky


Salam kengkawan semuer...esok kita akan menyambut Hari Kemerdekaan negara kita yang tercinta buat kali ke 55 tahun..dah sama umur dengan mak saya kat nun Melaka sana..Merdeka! Merdeka! ..apapun saya antara rakyat Malaysia yang TIDAK MENYOKONG TEMA KEMERDEKAAN kali ini..kenapa dan mengapa letak JANJI DITEPATI?? Uppsss bukan nak berpolitik pagi-pagi ni..saja nak membebel sorang-sorang, lah dah nama pon ni blog aku yang punyer..tak menarik sangat temanya..sesebelum ni kan tema ala-ala rakyat sejahtera negara terbilang, pahtu yang 2011 1Malaysia: Transfomasi Berjaya, Rakyat Sejahtera..hah dan lagi tema tahun 1996 pulak iaitu Budaya Pentu Kecapaian (mak hengat lagilah sebab masa tuh dalam alam Form Five, tengah dara Sweet Seventeen gitu kaww...)..ringkas lagi kan?? Apapun gasaklah korang..adalah orang-orang berkepentingan yang sajeskan tema tuh untuk sambutan merdeka tahun 2012..yess yang penting kita bebaskan diri kita dari cengakaman cakaran harimau..bye..jumpa lagi..


Tiada ulasan: