Isnin, 27 Ogos 2012

Inilah Kabinet Dapurku!!






Salam semua kawan-kawan..inilah entri kedua saya selepas cuti raya yang agak panjang..kahkahkah..tak sempat nak hapdet memandangkan banyak homework yang perlu diselesaikan selain daripada anak-anak  yang memerlukan perhatian yang lebih-lebihlah daripada maknya nih..nih hah..raya tetap raya, kabinet hakak nih kenalah setelkan jugak sebelum beraya sakan di kampung kan? Inilah kabinet hasil sentuhan gaya kontemporori saya dan encik suami..yelah, bajet memang serendah mungkin..tapi untuk kabinet sahaja harganya dah RM5,000 lebih (bawah RM6K..figure amount luper sebab resit dalam fail dah)..belum lagi dengan kos renovation yang lain-lain..apapun terima kasih pada majalah Impiana dan majalah lain  yang  seangkatan dengannya sebab dah mencernakan imagine ku suami isteri untuk mendapatkan hasil rekaan kabinet sebegini..hahaha nak pompang gak kat sini, pereka kabinet ni jugak daripada Bali Kitchen..terima kasih jugak ye Nic..peace...

Tiada ulasan: