Jumaat, 21 September 2012

Sharing Is Caring, Layan...



Salam kengkawan semua..sebab hari ni hari Jumaat yang indah dan disebabkan  jap-jap lagi saya nak tidur (waktu rehat) maka dengan rendah diri saya nak share kepada saper-saper yang berminat nak tambah item-item kat bElog korang..maaf, cikgu tak berapa pandai nak ajau..ni pun hanya sekadar nak memberi alamat tapak url yang boleh dijejaki..diri ni pun masih lagi belajau dan buat masa ni hanya jadi pembaca setia blog yang sentiasa difollow dan blog yang tidak difollow..

  • Cara nak pasang efek salji (kununnya lah kan..) silalah ke http://maribinablog.blogspot.com
  • Cara nak pasang watermark kat pic ..silalah ke http://weedaleim.blogspot.com
  • BeLOg yang boleh dipercayai untuk kita belajau tentang nak upgrade menatang dalam belog-belog ni korang jejenguklah kat http://www.lyssasecret.com
Tak salah kan kalau kita belajau perkara yang simple walaupun kita dah tahu benda tu perlu tapi kita buat tak kesah..terpulang pada diri memasing..tapi kalau ada yang dah tahu tu buat senyap dan senyum ajelah..jangan marah yer..sekadar berkongsi sedikit ilmu..selamat mencuba yer!!

Bye..

" __ "

Tiada ulasan: