Jumaat, 14 September 2012

Hari Malaysia?

Wah..berkibar-kibar Jalur Gemilangku..meriah siket belog saya pepetang Jumaat yang terasa suam-suam sejuk jerrrr nih..wuahhh bestnya Isnin ni cuti weh..esok lak ada aktiviti penting, ada open house kat rumah Azman San di Shamerlin..insyaAllah, langkau panjang esok tibalah kami berempat di sana..buat kawan-kawan yang berjiwa patriot, kuucapkan selamat menyambut Hari Malaysia, ni merupakan peristiwa kedua terpenting selepas 31 Ogos..sebenarnya banyak lagi peristiwa penting yang wajar diingat..nak-nak lagi  sekarang orang tengah sebuk menyiapkan diri menyahut seruan lambaian Kaabah..korang dah setat daftar ke? Bagus, ada yang pandai hangguk kepala..baguslah yer, tahniah..jangan simpan jew, daftar terus..ada rezeki, panggilan dah tiba untunglah kau! Oklah kat sini, mak jugak nak menunaikan hajat kaum-kaum kerabat JKSP yang ada berkesudian membaca belog MamaRocky tanpa mengira penat lelah..ni hah, MamaRocky akhirnya berkesudian untuk open link untuk u all  para reader silent untuk meninggalkan comment di belog saya..kalau sudilah yer..jangan korang ceritkan mak sudahlah! Tata.. ;)

2 ulasan:

Mrs Saifuddin: Hidupku cintaku impianku berkata...

Salam Zaila, biar akak jd yg pertama komen yea coz akak mmg dah lama nak tinggalkan jejak! ;-)

Mama Rocky! berkata...

Hehehe..kak Bai ni..ada-ada jark..tQ kak..sama-samalah kita meninggalkan jejak yer!