Rabu, 10 Oktober 2012

Dah Tiba Orderan Daku!!



Hai..hai..semua..hari ni adalah hari yang sangat mengujakan MR sebab MR dah terima pun barang yang diorder dari blog Syasya Creative..tepat jam 2pm tadi dengan tak sabaunya saya telah menghubungi telekar bertanyakan tentang bungkusan pos laju yang dikirimkan oleh Pn Azie kita semalam..wooo Azie ni dok kat Serendah rupanya..tak sempat nak berkenalan dengan lebih lanjut..atas dasar percaya dan tengok kat beLOgnyer jew hati MR dah tertawan..

So tiba jew opis, MR terus rabakkan bungkusan sebab dah tak sabau nak tengok dan pegang dengan kepala mata tangan sendiri..hu hu hu memang tabik arr kat dak Azie ni..kerja memang superb..dia nie dah lah tengah pregnen..lagi kuat bekerja..bagus bagus bagus..ibu kena proaktif, cergas..cehhhh nasihat MR kemain lagi..

bEG oren tu dari jenis fabric IKEA..memang sedap ar sentuhan..tahan lasak..sarung tab tu lak dari fabric Japanese Cotton..so MR sangat-sangatlah berpuas hati dengan hasil kerja tangan beliau..kemas..terbaikkk..




" tAtA "

Tiada ulasan: