Isnin, 12 November 2012

Bapak Sakinah dan Asyraf GLamER jap..

Sumber : Akhbar Kosmo! 10 November 2012

Selamat Hari Isnin semuer..
Kisah ni MR kutip semula hari minggu yang lepas..biasalah..rejim kerja di rumah menyebabkan MR kekeringan tangan untuk melancarkan jari jemari bagi menghaplodkan citer-citer sewelku..haha..ada aku kisah? Pic ni MR celop kat akhbar KOSMO online..mana bapak budak-budak ni eh? Urghhh glamer u masa tu..masa kat Pahang pun, kalau tak kerana banjir terpacul jugak muka en. hasben MR nih..nak buat macam mana, dah work la katakan..bagi yang tak tahu, pusat KEWAJA ni terpaksa ditutup sebab tak memenuhi ciri-ciri yang dikehendaki dalam akta terpakai untuk pusat jagaan/perlindungan..kau..bukan 1-2 tahun beroperasi, tapi dah 24 tahun..Sheila Rusly pun pernah berkerjasama buat scene drama sikit hari tu you..tapi nak buat macam mana, kau nak tolong orang tapi kau daftar under SSM bukan ROS..bijak-bijak..kan dah terperangkap..baik niat nak menolong dah jadi matlamat terpesong..jawablah kalau ada alasan berasas..


Macam nilah..kalau ada operasi, anak-anak dan bini kena tunggu bapaknya sampai ke malam..Sabtu dan Ahad memanjang menyiapkan laporan..tension..sabar aje MR tengok en.hasben merepot tugasannyer..biasalah yer wak..dah masuk KL mau sewel jadinya kalau tak betul-betul..yang penting pengalaman..dulu dah cukup selesa di daerah sekarang satu KL nak pegang bahagian..kami ni jew yang kena memahami..ha ha..

Nota Dari Hati :

Aku Nak GlameR tak ada 'line'

2 ulasan:

nadia berkata...

salam mama! ;)
salam kenal. nadia singgah blog mama lepas nadia baca komen mama pasal photshoot dekat blog innanie. mama, jom la join photoshoot blogger 24hb ni. dah kawen ke, dah ada anak ke, semua boleh join mama. ;)
mama email nadia nadiafarahida@gmail.com kalau betul2 berminat ye.

Mama Rocky! berkata...

Salam Nadia..wau wau wau..respon bagus takat nih, yelah sukaSUka jew nak joen..beauty make terover! Harus....tq!