Rabu, 28 November 2012

Jom Baca..Rileks dan Santai


Woooo..dah keluar siut edisi Disember!!! Majalah Lisa nih seingat aku aktress lelaki takat nih yang pernah jadi cover shoot ialah abang Aaron Aziz (abang? ") ho ho ..)

Harus carik nih beb..fotogenik! MR tengok dan belek wajah si Shila nih, sungguh tatariasnya begitu terserlah..

Harga pun tak mahal dan tak lah selalu MR beli..ikut mood dan mood..

Nota Diari : Baca Ikut Kelapangan


4 ulasan:

nadia berkata...

akak pernah baca majalah hijabista tak? mana best eh? lisa ke hijabista? nadia pernah beli hijabista je. lisa tak pernah. nampak macam besttt.

Mama Rocky! berkata...

dua-dua ada kelebihan..mcm hijabista lebih kpd trend wanita bertudung skrg..lisa mcm mjlh kontemporori lain yg ada kat psrn skrg..oklah, not bad..

nadia berkata...

thank you mama rockyy! :)
nanti nadia nak try beli laaa

Mama Rocky! berkata...

he he..nadia, kita berkongsi apa yang boleh di blog..selagi majalah tuh sesuai dengan jiwer 'remaja' kita, akak rasa tak salah kita beli kan? Jom baca!