Selasa, 1 Januari 2013

Welcome 2013


setinggi syukur ke hadrat Allah kuucapkan kerana melepasi era cabaran dan dugaan sepanjang 2012..apapun, banyak kenangan terindah..pahit dan manis saling mewarnai kanvas kehidupanku..
yang paling tidak kuduga, rupa-rupanya MR berjaya menambahkan entri dalam blog nih dari tahun ke tahun..emmm satu aktiviti dan tabiat atau hobiku yang akan dipastikan tidak akan termiss dalam seharu, yes..menulis! walaupun teknologi penulisan dah berubah tapi diri mama tetap menjadikan diari sebagai peneman dan "pengingat" diri..

cakap pasal diari, dan kena-kena lak dah masuk tahun baru lagilah membuatkan mama teringat zaman dulu-dulu..suka sangat menulis dalam diari! start mula menulis dari form one beb..ho ho..zaman sekarang, ada lagi ke adik atau cik kak di luar sana tulis diari?

apapun, gian menulis dalam diari kian menular hingga ke zaman kampus dan beranak pinak nih..bila dah time singkat sebab banyak hal lain nak urus, catit hal yang penting jer! ada gunanya diari, walaupun dah ada gajet canggih manggih kawwww

wa...terlebih sudah bebelan mama rocky! mentang bebudak dah tido, maknya tetap tak lupa hapdet belognya! hew hew hew..

so..untuk 2013, kan ku pastikan segala perjalanan kehidupan kami sekeluarga berjalan dengan lancar dan mendapat keredhaanNya..

** WELCOME 2013**

Tiada ulasan: