Isnin, 18 Februari 2013

Bikin Hidup Jadi Sasau..


Sabtu lepas, mama rocky, dua orang anak, mak dan adik lepak sekejap kat tempat permainan kanak-kanak di tesco..sebenarnya dah lama mama rocky nak bayar hutang kat dua orang kanak-kanak riang tuh tapi disebabkan rembatan masa yang tak menentu, makanya pada hari itu tertunailah hajat untuk menggumbirakan hati mereka..seronok makin bertambahlah sebabnya pak usu dan nenek merekalah yang bantai melayan..wooo

jadiknya mr ambik kesempatan di atas peluang dan ruang yang sedia ada dengan melangkah panjang ke kedai majalah tingkat atas..emm benar bagai dikata..kalau hidup dah terbiasa beli bahan bacaan, termiss dalam satu hari pun jiwa boleh jadi kacau..

nak-nak bila bijik mata nih terpandang majalah ni hah...bikin kacau ar..keluaran terbaru, rembat ar cepat...walaupun dapurku tak sehebat rumah orang lain yang lebih cantik dan high class tapi mr yakin dengan sentuhan diri sendiri dan cik hasbenku sendiri..tak salah membelek majalah-majalah sebegini, setidak-tidak melalui pembacaan kita boleh menokok-nambah idea dan pandangan..hi hi

tengok tu, kan bagus isu keluaran terbaru..dapur bajet bawah RM6K..pilih jer kempeni mana yang kita suka..mr tak leh ar nak ubahsuai lagi sebab dah memang dapat dan siap pun kabinet bawah RM6K..wooo

yang penting, baca untuk tambahan idea sahaja..mr suka deko-deko nih..suka sesangat!

2 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

as-salam.dan salam kenal dari saya.
maaf lmbt bls jejak sbb bercuti

Mama Rocky! berkata...

salam bertaut, hati bersambut..terima kasih segalanya!