Jumaat, 5 April 2013

Kisah Gajet..


semalam, lepas bawak budak-budak gi klinik panel tak agak-agak menyinggah di kedai samsung..sebabnya hajat nak belikan cik hasben tak tertunai lagi sejak dua bulan sudah! kesian..yelah cik hasben ni bukanlah kaki teknologi, bergaya dengan barangan dunia..dirinya cukup low tak tahulah apa ke sebab musababnya sama ada tak nak ikutkan perkembangan atau pun jenis malas nak layan...

handphonenya hilang semasa berkursus di kuantan tahun lepas?! bantai pakai csl je kaw lepas tuh..amek kaw, ada mak kisah? janji ada call in and call out..

so what..

pilihanku, pilihan dia..jenis memang tak kisah bini dia pilih apa..bukan memaksa tapi diberi pilihan sampai 10 kali pun terserah pada bini..emm asalkan ada android dan boleh smooth 3G tiada masalah, sambar satu cukup! install google translate, instragram, whatsapp bla bla bla...apa yang ada dalam playstore, pelan study lagi kan...

so, inilah kisah gajet yang tak seberapa..

Tiada ulasan: