Ahad, 14 April 2013

Time To Release..Huah Huah..





semalam terukir sejarah bilamana daku memejamkan mata dan bertindak tanpa menoleh ke belakang lagi.. ciwah, gamaknya macam orang yang baru nak bangkit dari semangat yang hilang..yup, mama rocky memanjakan diri di spa kaw.....yuhuuuu...mau tak melayang duit poket rm300 weh...gewwww

hapdet ye korang...hakak ni set temujanji last minit, mujur ada kosong..nasiblah cik abang kat rumah bermurah jiwa dan raga untuk menjaga anak-anak kat rumah weekend lepas..so jangan terpanjat berok sebab hakak berada di AR hampir 6 jam..so, tersangat puas hati..tak menyesssal berlabur duit ..dari mana, sapa yang beri tak perlulah cakap..kang riak pulok..ringkas cakap, simpan pun ada gunanya dan pekdahnya..dah ater, untuk diri tak kan nak berkira sangat kan??? 

tapi bila memikirkan untuk manfaat untukku jua, tak salah dan tiada sesalan untukku bila servis yang daku terima bagaikan diriku bidadari dilayannya..memang best sesangat, beribu bintang bolehku berikan jika ada yang bertanya ") ..

so, sesiapa yang berada di kawasan bangi atau sewaktu dengannya harus memikirkan projek kalian khususnya untuk kecantikan diri dan keluarga..yelah mama rocky ni last berspa pun empat tahun lepas tu pun sebab nak naik pelamin..hikhikhik

emm, pakej yang mama ambek ni siap dengan facial selain herbal sauna, aromaterapi masage, full body scrub, fb mask dan yang mama suka gila-gila ialah mandi susu dengan bunga! 

korang wanita di luar sana, dah gi terai ke bermanja di spa? best kan? 
hehe...best...


4 ulasan:

~NuRuL NaDs DiErA~ berkata...

kak,spa ney mahal gilerrr kot..kt bangi kan rm100 jer ade sauna,mandi susu,facial dgn urut..hehe

BAHIYAH AMANI berkata...

Best nyer spa..sama le Zaila, last g 3 tahun lepas bila nak kawin jek. Dulu akak g kat spa Marriot Putrajaya tuh, itu pun ada yg sponsor. :)

Mama Rocky! berkata...

NND, murah dan mahal tiada hal..ikut citarasa memasing.. *_*

Mama Rocky! berkata...

BA, harus u...aktiviti untuk kaum-kaum wanita, jangan teragak-agak untuk 'layan'..hikhikhik