Selasa, 8 Oktober 2013

DIY Flash Card Untuk Anak-Anakku!!




alhamdulillah..
hari ini mama rocky nak share dengan korang apa yang mr lakukan masa lunch tadi
nyehhhhhh
sangat suka..
walaupun daku berkerjaya dan orang cakaplah, tak yah nak kedokot kuaukan duit tapi selagi mr boleh do it yourself, why not kan???? 
apapun mr yakin, suri-suri rumah di luau sana, pasti ada idea yang kreatif mungkin untuk aktiviti anak-anak di rumah kan? janganlah ada yang nak menghentam mama-mama yang berkerjaya ni asal tahu bekerja jew tapi bab uruskan rumahtangga ke laut..hello, kita orang perempuan..sama-sama bergender wanita..dah kau yang tak nak memajukan diri janganlah pulak terasa jeles dengan kehidupan orang...

seh...ok apapun, setiap wanita pasti inginkan yang terbaik untuk anak-anaknya..ini usaha mama rocky yang serba ciput..ambik pun kertas recyle..kat rumah tu mr terjumpa berlambak pensil warna, crayon bagai..
emm..sekarang ni tengah superhebat untuk mendekorasi seluruh rumah kami..tunggu ")

nota diari : 
* jangan harapkan kesempurnaan *

4 ulasan:

cik hani berkata...

tak salah pun nk diy kn untuk jimatkan kos..
kretif tu kegemaran saya

Mama Rocky! berkata...

cik hani: berkreatif boleh menggerakkan minda..walau tak cantik mana pun dik, belasah aje!

yuyuy akley berkata...

Comel! Ni font apa ek?

Mama Rocky! berkata...

Agent Orange cik yuyuy..