Khamis, 7 November 2013

Cara Simple Daku Organize Locker Opis


salam semua..
hope belum terlewat wish salam maal hijrah untuk rakan blogger semua
untuk entri kali ni
mama nak share tentang kisah dalam locker buruk dan sendat mama nih
see
tipurware putih tu, cawan tu lagi
 tak agak-agak bersidai kat atas rak besi kan?
very standardlah
hakhakhak...


yang ni pula
masih on going nak di upkan stikernya
oh yer, ni laci nombor dua yer
mama nak habaq..
dah 8 tahun tau..tak tukau-tukau pun kekdahnya
tapi disebabkan nak suasana dan selera baru
akan bertukar ganti nanti..tunggu..


tada....
ni rak pertama
mama letak barang-barang atau stok makanan
segala mangkuk hayun plastik dan cawan bagai perlu diletakkan di sini ")


ni rak nombor tiga
eiii malunya
tapi kotak terbuang tak salah di wrap cecantik
buatlah part demi part
kan senang boleh letak barang tertentu
senang lagi nak cari..hukhukhuk..
yang depan sekali tu, mama guna paper beg jer untuk
 letak handbag kecemasan
ceh...ada masa kecemasan le pulak!


yesss
locker atau drawer paling last sekali
mama letak beg-beg kursus yang jarang dicapai..
beres kerja..

sekian kawan-kawan..
korang punyer pun nanti mama rocky nak terjah ye!

")

4 ulasan:

Fizah berkata...

terbaiklahhh mama!! keep the spirit on...yeahhhh :))

Mama Rocky! berkata...

hikhik..keep selalu spirit dik!!! masih mengemas lagi nih..tQ!

BAHIYAH AMANI berkata...

Rajin nyer mak buyung ni. Mengemas dari rumah ke opis plak. hikhikhik

Mama Rocky! berkata...

rajin tak rajin sangatlah kak bai bucuk oi..yang mana larat jer mengemas..hihihi