Jumaat, 6 Disember 2013

Semalam Di Old Town Wc


semalam
sejuk, hujan dan terus hujan
kami laki bini pakat makat pekena secawan kopi dan mocha di OTWc
sesekali boleh ar...
tidak berdua, bawak jugalah hero dan heroin kami
tak kan lak nak campak bebudak ni kat pengasuh
lapar bersama, kenyang bersamalah kan....


tiba di otwc permaisuri
mr order mocha punyer
yummi..berasap jap..lawan kesejukan..
oh disember datang lagi..
membawa gerimis dan renyai lagi wehhh


jam dah 6.30 petang
kat opis dah mentah darah yang berat-berat
so di otwc order makanan yang biasa sahaja
yang mak bapak boleh sental
bermakna anak-anak pun boleh follow
karipap dan garlic bread, cukup kot!


wokeh...
dah lah sejuk di luar, kalau dah suka on saja..
thumb baik punya dari cik laki...
teringat kenangan singgah di kuala selangor
ini bukan cendol bakar ye!!!
hi hi hi


dak cerap dan ayahnya
snap pic tak penah yang sharp
gegau je memanjang
tapi mama rasa, ini dah kira sweet 
hahhhh tak hengat donia!!


kalau ayahnya dan anak lanangnya boleh berkongsi aBc
heroin mama ni pulak 
sentap ais krim sensorang
bajet possing baek la pulok..

al kisahnya
sepetang di otwc permaisuri
menghabiskan senja bersama keluarga tersayang
sekian ")

Tiada ulasan: