Rabu, 15 Januari 2014

Cerita Binder 2014




salam beb..
salam maulidur rasul jugak untuk blogger kencang di luau sana
mama rocky semakin ditambat masa sekarang
walaupun dah ada pertukaran displin
dari ortopedik ke perubatan 
tapi mr tetap kesuntukan masa untuk menyiapkan laporan

tapi bila difikirin
ahhhh pedulikan dengan kesempitan masa
kita yang managekan waktu, so reti tak reti
yang penting jari jemari masih setia untuk hapdet belog
nyehnyehnyeh

emm dah ke laut mr bebel dahhh
nak cerita siket pasal binder 2014
yup, mr beli jugak secara online dari blog puan fizah
guna kertas berkaler je sebabnya ink atau print kaler kat rumah dah habis
sedehhhh sebab tak merasai sangat kemeriahannya..
tak pelah, janji apa yang mr nak dah dapat
korang..kalau saper yang berminat boleh gi je blog susunatursioca tu tau
sangat praktikal dan memudahkan dengan cepat untuk mencatat bagi orang seperti mama rocky nih..huhuhu sangat perasan diriku nih..tapi, jujur..binder ni yang terbaik dan best setakat ini yang mr pernah jumpa..yang lain-lain tu, yup ikut kreativiti memasing..guna fail pocket terpakai atau yelah, sape yang pernah gi kursus tu..guna semula dan wrapping dengan pilihan kesukaan anda!

nota diari: 
bajet punya pasal, diari untuk pegawai pun tak dapat..
takpelah, bekerja demi agama dan keluarga
apapun, binder 2014 dapat jadikan pengubat!

3 ulasan:

Ayu Rashid berkata...

Saya pun beli. Tp blom print. Xder printer hihiiihii

Fizah berkata...

thn depan kita try buat hardcopy pulak...wahh angan2 :))

Mama Rocky! berkata...

AR: eii..dah print nanti puas hati u... ")

Fizah: akak tunggu... ")..apapun. tenkiu dear..