Rabu, 8 Januari 2014

Kisah Dari Daiso


korang..
mesti ada di kalangan u ol tahu tentang kewujudan daiso kan?
saja mama nak post entri tentang kisah suatu hari mr di daiso mahkota cheras bebaru nih
nak kata tak menarik taklah jugak sebab mr sendiri tertarik..kikiki
so snap la pic dari jarak -jauh tak jauh- dari lokasi food court

{layan je gambau ni...}


penyangkut dinding yang sangat praktikal di dinding
means, boleh dilekat atau ditampal semula..


emmm
tersua mata dengan pandangan pertama
fabric stiker!!
masih berkira-kira lagi nak buat apa kat fs ni 
fs ni masih setia menunggu di bilik work station rumah mama rocky
eiii sangat teruja bilakala nak balik rumah
sebab nak siapkan kerja-kerja DIY..nyehhhhh


gam UHU atau gam kuat
emmm barang ni wajibun kena ada pada mr
adalah nak tampal barang gedabak yang perlukan kekuatan tampalannya...
dan stoking tuh...
sebagai persiapan mama rocky nanti di bulan mac kelak..eiii

ok geng..
see lagi ")

4 ulasan:

IMaH berkata...

sayapun suka gi daiso ni. kalau masuk dalam tu, xpernah lagi keluar tanpa beli apa2 barang. hehe..selamat men DIY!

cik hani berkata...

saya pun suka g daiso.
sonok kat sana.
cuci mata dan membeli

Mama Rocky! berkata...

korang-korang..bestlah sekepala kita semua kan???? bukanlah nak memborong semua..agak2 ada keperluan n berkenan di hati, sambau ajer!

UMIE SUE berkata...

dah lama x pi daiso...teringinnyeee