Rabu, 15 Januari 2014

Proses Melabel Dalam Laci KC



wuahhhh
dah larut malam ke? eiiii sebelum landing sempat on beLog jap
ni entri rentetan kisah dari dapur episod 2
yang pernah mama rocky post dulu tak dulu..nyehhhh

dari para atas
mr bawa turun ke laci
senang nak capai buat tika dan masa nih
rumah mr takdak tangga comel nak manjat
nak2 sedang memboyot nih
jenuh sehhh
esok lusa tak tawlah ubah ke tidak lokasinya

hasil perkongsian ilmu yang bermanfaat
bersama rakan blogger di luau sana
tak salah kita aplikasikan dengan cara kita lak
tapi janganlah fikir, wo mr tu ada kc bagai
takper...kita slow2 kayuh, mr dolu pun takder kC
simpan piti sikit2 memang perit
tapi bila dah cukup, bajet pun mengizinkan 
tak salah buat kC seperti yang diidamkan...

wah mak
macam perunding hiasan dalaman pulok
bosan kawwww

oklah 
esok mr post entri lagi yer
haha mr, harapan macamlah ada yg baca!
berbulu wehhhh

4 ulasan:

Fizah berkata...

senang nak guna lps label ye kan kak? :)

Linda berkata...

Rajinnya...comel..comel.

Mama Rocky! berkata...

fizah: yup..sonang kijo mak ni nak..jangan tersoyat laie lopeh ni sudah..hihi.. ")

Linda: biasa2 jer geng.. ")

Iena@MaMaJannah&Rizqi, berkata...

dah label..baru senang ...x tersasar biler masak.....hehehe

salam perkenalan dari akak..akak pun baru siap melabel brg2 dapur..akak dah letakkan nama blog ni dlm bloglist akak yer...